links shop contact help mee projecten wie zijn wij agenda ministries home

ARMEN IN INDIA
Er zijn vele arme mensen in India die wonen op een geleased stuk land van de overheid. Op het moment dat de lease periode afgelopen is, krijgen ze de opdracht van de regering om te vertrekken. De sloppenwijken moet plaats maken voor nieuwbouwwijken, welke echter niet voor hen bestemd zijn. Dit brengt ze in grote problemen; ze hebben geen geld om een ander stukje land te kopen. Onder hartverscheurende omstandigheden verjaagt de overheid hen onder dwang van de grond. Eerst wordt de elektriciteit afgesloten, na enkele weken volgt de afsluiting van het water. Daarna wordt de inzet van het leger en bulldozers niet meer geschuwd. Er zit niets anders op dan ergens onderdak te vinden in een tentje langs de kant van de weg. Deze dramatische taferelen doen zich regelmatig voor in India.

Onze specifieke doelgroep
Onze specifieke doelgroep is een groep van 110 familie’s die wonen op een geleased stuk land van de overheid in Hubli. De leaseperiode is al geruime tijd afgelopen, maar de familie’s hebben geen geld om ergens anders een stukje grond te kopen. De overheid zet ze onder zware druk, ze moeten hun huis verlaten.
  
Stichting Ambassadors Ministries Missions heeft vijf acre grond aangekocht in een nieuw ontwikkelingsgebied bij Hubli, Karnataka, India. Het totale bedrag van deze investering is € 60.000,-. Inmiddels is dit bedrag volledig betaald.
 
We zijn nu in de volgende fase gekomen; het aanleggen van de infrastructuur, waarop de fase zal volgen van het bouwen van de nieuwe huisjes. EO Metterdaad financieert deze fase. De uitvoering zal plaats vinden in 2015 - 2016. 

Giften voor dit project kunt u overmaken door middel van onderstaande button 'donatie's.

 
 
 
Een aantal foto's van de officiële ingebruik name van het land:
 

Overdracht van het land op de foto met pastor John en zijn vrouw Neroline.

 
 

  
 
 
 
 

Vul hieronder uw emailadres in zodat we u met onze mailings op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten.

Uw naam:
E-mailadres: