links shop contact help mee projecten wie zijn wij agenda ministries home

AMBASSADORS OF THE POOR

Als christenen zijn wij allemaal vertegenwoordigers, ambassadeurs van het Koninkrijk van God. De Bijbel roept ons in het bijzonder op om zorg te dragen voor armen, weduwen en wezen, voor mensen die niet het vermogen hebben voor zichzelf op te komen.

Bedenkt u zich eens dat 75 % van de wereld leeft in bittere armoede, er 150 miljoen kinderen op straat leven en er nog eens 500 miljoen honger lijden. Alleen al in India zijn 45 miljoen weduwen die verstoten zijn uit de samenleving. Voor hen die het zelf niet redden, willen wij opkomen. Iemand schreef: het enige wat nodig is om de duivel te laten triomferen is: indien ook de goede mensen niets doen. Wij hebben besloten om voor hen op de bres te staan, om hen te vertegenwoordigen in deze verharde wereld. Onze wens is dat zoveel mogelijk christenen ‘Ambassador of the poor’ worden, want samen kunnen we een verschil maken. 

Geef u daarom vandaag nog op als ’Ambasssador of the poor’.
Voor € 20,- per maand bent u al een ambassadeur.

Wat doen we als ‘Ambassadors of the poor’?
Wij ondersteunen armen, weduwen, wezen in India en Uganda.
Wij hebben daarbij zelf projecten in Hubli en Draksharama in India en ondersteunen het werk van Kinderhulp Afrika in het kinderdorp in Namugongo, Uganda.

Uw giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Geef u vandaag nog op via dit machtigingsformulier

 

 
 


Vul hieronder uw emailadres in zodat we u met onze mailings op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten.

Uw naam:
E-mailadres: