links shop contact help mee projecten wie zijn wij agenda ministries home

 

 

 

PROFETISCHE SAMENKOMST MET ROGER TEALE

DINSDAGAVOND 18 OKTOBER OM 19.30 UUR


Het is acht jaar geleden dat Roger bij ons in Nederland was. God sprak nu opnieuw tot hem: ‘Ga terug. Dit is de tijd voor Nederland.’ God heeft hem een speciaal woord voor ons land gegeven. Vol verwachting zien we daarom uit naar deze bijzondere bijeenkomst.

Roger ontving de roeping als profeet in 1968 en vanaf die tijd is hij gefocust om zich te laten leiden door de Heilige Geest in alles wat hij doet. Hij heeft over mensen als Rodney Howard Brown geprofeteerd toen die 18 jaar was, dat Rodney naar Amerika zou gaan, en over de bediening die de Heer voor hem had. Vandaag aan de dag zien we dat die woorden meer dan waar zijn. Mensen als Benny Hinn, Kim Clement en Oral Roberts zijn geen onbekende voor hem. Grote gemeentes zijn tot stand gekomen door Woorden van de Heer die hij vrij mocht zetten. Roger staat bekend om zijn directe benadering. Hij spreekt met vrijmoedigheid en is niet terughoudend om het Woord van de Heer te brengen ongeacht de consequenties. Tevens is hij in staat om snel situaties te onderscheiden. 

Er zijn slechts 200 zitplaatsen beschikbaar.


Locatie

Levend Evangelie Gemeente te Aalsmeerderbrug
Voor het adres en de routebeschrijving klik 
hier


Kosten

€ 7,50 per persoon

Het organiseren van een samenkomst kost geld. Denkt u aan zaalhuur, ticketkosten, verblijfkosten etc. Daarom vragen wij u een bijdrage in de vorm van registratie. Echter willen wij niet dat geld een belemmering voor u is om te komen. Mocht u niet in staat zijn deze kosten te voldoen, neemt u contact met ons op per email (info@ambasmin.org) of per telefoon (0297-348649).


Aanmelden

Meld u aan via de volgende link en betaal via iDeal of Paypal.

Aanmelden

Mocht u problemen ondervinden of liever zelf geld overmaken. Stuur dan een email naar
info@ambasmin.org met het aantal personen dat u wenst aan te melden, de namen en maak het bedrag over naar rekeningnummer NL55 RABO 0380 1818 35 t.n.v. St. Ambassadors Ministries Nederland


Vul hieronder uw emailadres in zodat we u met onze mailings op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten.

Uw naam:
E-mailadres: